Annas bilar logotyp.

Hos oss gör du en trygg bilaffär

Vi är en bilfirma som säljer, byter, köper och förmedlar begagnande bilar. Vi har alltid ett stort lager begagnade bilar i alla prisklasser och märken. Välkommen till Annas Bilar AB, din bilhandlare.

Logo svenskbilhandelsförsäkring

Garanti

En man skriver på ett papper.

Vår garanti

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt bilägande. Alla våra bilar är varudeklarerade och eventuella fel är upptagna. Vi lämnar garanti på våra bilar om inget annat anges på varudeklarationen. Vilken garanti som gäller för just din bil framgår av varudeklarationen:

Varudeklaration

När du köper en begagnad bil så ska det alltid finnas en varudeklaration. Uppgifterna i varudeklarationen avser bilens skick vid säljtillfället och bygger på provkörning och kontroll av bilens kondition och säkerhet. Om det finns fel och brister på bilen så ska det framgå av varudeklarationen. Bedömningen av bilens skick görs med hänsyn tagen till bilens ålder och körsträcka. Står det “N = normalt skick” på varudeklarationen, så betyder det att funktionen är normal med tanke på bilens ålder och körda mil. Delar kan därför vara slitna, men ändå bedömas ha normal funktion. O = osäker funktion/viss försämring jämfört med normal funktion.

Garantier via våra partners

Logo svenskbilhandelsförsäkring

Svensk Bilhandelsförsäkring

I samarbete med Svensk Bilhandelsförsäkring För att du som kund ska få ett tryggt bilägande har vi i samarbete med Svensk Bilhandelsförsäkring tagit fram en av marknadens mest omfattande begagnatförsäkring. Fördelarna med vår begagnatförsäkring.

En extra trygghet om och när det oförutsedda sker. En begagnatförsäkring ersätter de flesta riktigt kostsamma reparationerna. Alltid 0 kr i självrisk. Snabb och effektiv skadehantering. Ökad trygghet vid ägarbyte då försäkringen fortsätter att gälla hela försäkringsperioden även om bilen säljs vidare till annan privatperson.

info@annasbilar.se

Öppettider: Enbart tidsbokning för kundens bästa