Annas bilar logotyp.

Din bilhandlare i Molkom

Hos oss gör du en trygg bilaffär

Vi är en bilfirma som säljer, byter, köper och förmedlar begagnande bilar. Vi har alltid ett stort lager begagnade bilar i alla prisklasser och märken. Välkommen till Annas Bilar AB, din bilhandlare.

Logo svenskbilhandelsförsäkringMrf logotypCarfax logotyp

Vilka är vi

Annas Bilar anställda Anna. Hon sitter på en motorcykel och ser glad ut.

Anna Pedersen

Ansvar för verkstad och administration.

En go’ o gla’ tös som lite av en slump kom in på det här med kundrelationer och försäljning. För det är ju så roligt att göra kunderna nöjda. Så efter att ha hjälpt sin man i hans företag växte så en fundering fram medans studier till socionom pågick för fullt. I samband med att juridikdelen skulle avslutas så var hobbyn med bilar så stor att den nya firman startades och en paus från studierna blev aktuell. En paus som pågår fortfarande, sedan 2014. Att kombinera stor familj samtidigt med familjeföretaget skulle för många vara omöjligt men som vi säger, med glimten i ögat:

Dä’ orner’ se’ – bar’ n’ vill!

Annas Bilar anställda Anders. Han står lutad mot en vit bil och ser glad ut.

Michael Pedersen

Ansvar för bilförsäljningen

Att man skulle hamna i den här branschen var väl egentligen far mins “fel” med ett stort bilintresse och många bilbyten blev ju mitt intresse bara större, sen ficka man ju köra epa-traktor, lite cross och så var det ju i full gång. En utbildning till kock hanns med emellan också, passade bra då jag var engagerad inom STCC och banracing i ett 10 tal år, då som catering ansvarig för teamen, körde även trailern med all utrustning mm till de olika tävlingarna.

Så med ett 20-tal år på nacken i bilbranschen finns ju ett stort kunnande och ett mycket stort engagemang för kunder och företagande, vilket genomsyrar hela vårt tänk i företaget.

Alla vet ju att med eget företag och även då med stor familj så krävs ju fler timmar per dygn än vad som finns, då är mitt intresse för fiske en avkoppling som jag tar mig tid till, båten står utanför så…

info@annasbilar.se

Öppettider: Enbart tidsbokning för kundens bästa